Now Playing Tracks

To be honest, i reallyy disappointed with those yang lucky enough dapat jejak tanah suci untuk beribadat, tapi bila balik malaysia perangai still macam haramjadah, dressing still expose aurat as if tak pernah jejak tanah suci and the thing that i really mad about, is bila kat tanah suci mampu pulak dorang tweet or update status bagai. Nak khatam quran lah, melontarlah everything. Elok dah rupa kat tanah suci tu. kenapa tak boleh pakai macam tu kat malaysia? Sebab malaysia ni panas. Sana pun panas jugak. Sebab kalau tweet macam tu takut org kata kolot? Halo. Tak salah pun segala amalan baik yg korang tweet and banggakan sangat tu bawak balik malaysia. Ni tak. Personally, i take these kind of people yang before pergi tanah suci sama je or lebih teruk before pergi tanah suci, is going to tanah suci just for the sake of VACATION. You guys have no idea how many people yang berdoa and berusaha untuk jejakkan kaki kesana. Korang senanglah. Mak ayah sponsor pergi. Aku tak kisah la korang yang perangai mcm ni nak terasa tahap gaban nak mampus. Sebab memang betul pun. Usaha korang untuk jejak kaki ke tanah suci takde. Sebab tu takde improvement lepas dah balik malaysia. And one more thing la. Kalau betul betul kau rindukan nak beribadat ke tanah suci lagi sekali, kau takkan ada perangai macam yang aku cakap kat atas tadi. Kalau tadi pergi tanah suci sebab nak beribadat, konon la, we all know hiow things go with you after you return. Ni update rindu nak beribadat, just for the sake of ATTENTION. Nak cakap la, kau pernah sampai, and you knew how wonderful tanah suci is. You saw it yourself. Obviously those beauty stays there. Tak meresap dalam jiwa nurani pun.

secretpostsmy:

08/04/2014 23:33:28

pakai tudung tapi mulut haram J pn tk guna. haha konon dah sampai tanah suci lah bukan main berlagak lagi. kau mampu sebab tu kau boleh sampai sana

I became sick after i do abortion.my bf asked me to abort our baby sebab dia malu if orang semua tau.then now he decided to leave me alone.i dont have anybody. please dont leave me alone.i love you more than anything and please think about me after what i’ve been sacrifice for you

secretpostsmy:

2/13/2014 22:00:19

wehhh kesian doe kena mcm ni! jantan tak guna dah buat sama2 senang nak lepas tekak.jadi dkt adik beradik perempuan lu tau lah!

To Tumblr, Love Pixel Union